Milieuvriendelijke en efficiënte klimaatbeheersing
van gebouwen

Voordelig Duurzaam Betrouwbaar
 
 

HRW bouwvorm

HRW standaard

• Standaard
• Debiet van 3.000 tot 30.000 m³/h

De HRW standaard is de standaard bouwvorm. Hierin zijn alle opties mogelijk. De standaard units zijn uit te breiden met onder meer geïntegreerde kleppen, verwarmer, koeler, change over, geluiddempers. Speciale aanpassingen zijn ook mogelijk voor bijvoorbeeld de aansluitopeningen.

HRW V

• Unit met alle aansluitingen bovenop,
• Debiet van 3.000 en 4.500 m³/h

De HRW V heeft alle luchtzijdige aansluitingen boven op de unit. De V staat voor vertical. Dit type heeft veel voordelen wanneer de technische ruimte waarin de unit komt te staan behoorlijk vol is met bijvoorbeeld verdelers voor de vloerverwarming.

HRW HP

• standaard buitenopstelling
• met warmtepomp buitendeel (maximaal 50 kW)
• Debiet van 3.000 tot 30.000 m³/h

HRW HP is een aanvulling op de complete standaard unit in buitenopstelling. De units worden geleverd met daaraan gekoppeld een warmtepomp buitendeel. Het geheel is volledig aangesloten en afgevuld. De OJ-regeling stuurt zelf het buitendeel aan en schakelt het systeem automatisch om van koel- naar verwarmingsbedrijf. Het maximale warmtepompvermogen in koelbedrijf is 50 kW. Dit type is alleen toe te passen als buitenopstelling.
In de luchttoevoer naar de ruimte is een change over batterij opgenomen. Hierdoor gebeurt het koelen en verwarmen met dezelfde direct expansie batterij. De gehele unit wordt afgevuld en bedrijfsklaar afgeleverd, inclusief logboek.
De toepassing is heel breed. In basis kan de ventilatielucht worden gekoeld. Als er koelvermogen in de ruimte gewenst is, dan is een hoger ventilatievoud noodzakelijk. Wij adviseren u graag.

HRW IC

• standaard,
• geïntegreerde koeling
• debiet van 3.000 tot 30.000 m³/h

HRW IC is een complete standaard unit met een volledig geïntegreerd koelsysteem. Toe te passen als zowel binnen- als buitenopstelling. De koelbatterij is in de luchttoevoer naar de ruimte opgenomen. De warmte van de koelmachine wordt via de condensor geplaatst en in de afvoerlucht afgevoerd. De gehele unit wordt afgevuld en bedrijfsklaar afgeleverd, inclusief logboek.
De toepassing van deze unit is heel breed. In basis kan de ventilatielucht worden gekoeld. Als er koelvermogen in de ruimte gewenst is, dan is een hoger ventilatievoud noodzakelijk. Wij adviseren u graag.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief: 

Volg ons op sociale media: Facebooktwitterlinkedin