99,9% fijnstof filtering

 
 

Air@Work ASPRA

Effectieve, betrouwbare en energie-efficiënte luchtreiniging voor lage en hoge capaciteiten.

De ASPRA luchtreinigingssystemen zijn ontwikkeld door VFA Solutions en gebaseerd op eigen gepatenteerd elektrostatische luchtreinigingstechnieken. De ASPRA systemen zijn ontworpen om in elke woon- en werkconditie schone en veilige lucht te creëren.

De ASPRA lost diverse luchtkwaliteit gerelateerde problemen op en is een bewezen effectieve technologie. Deze technologie is tevens zeer effectief in veeleisende toepassingen, waar veiligheid en prestatie van het grootste belang zijn, zoals in ziekenhuizen, scholen, de industrie, agricultuur en meer.

Waar is de ASPRA® technologie effectief tegen?

ASPRA technologie is een krachtige, effectief en duurzame elektrostatische luchtfiltratie techniek. De ASPRA luchtreinigers verwijderen gevaarlijke en verontreinigende stoffen uit de lucht. Hierdoor zijn onder andere chronische ziekten, infectie-uitbraken en geurhinder te verminderen of te voorkomen. ASPRA verwijdert onderstaande verontreinigingen uit de lucht:

  • Stof
  • Fijnstof (PM10, PM2.5, PM1)
  • Ultrafijnstof (PM0.1, submircon- en nano-deeltjes)
  • Microbiologische verontreiniging (virussen, bacteriën, schimmel, sporen en pollen)
  • VOC’s (vluchtige organische stoffen) en geuren
    (Door het toevoegen van een VFA Actief Koolstoffilter)

De ASPRA is een revolutionaire toepassing voor luchtzuivering. Het systeem heeft een zeer hoge luchtzuiveringsefficiëntie (tot E10-11/HEPA classificatie volgens NEN-EN 1822 norm), zonder gebruik te maken van een HEPA filter. Hierdoor heeft de ASPRA 80% minder drukval dan conventionele filters, en dus substantiële energiebesparing t.o.v. van klassieke filters en heeft 0% van de bijproducten van alternatieve commerciële open ionisatie systemen. De ASPRA laadt deeltjes enkel in het apparaat op, en vangt de deeltjes direct af op het eigen open structuur filter (een collector). Er wordt geen ozon of overige radicalen geproduceerd.

De ASPRA is een modulair systeem met diverse modellen en toepassingsmogelijkheden. De ASPRA is beschikbaar in een aantal standaard modellen, maar ook gemakkelijk aan te passen aan de specifieke wensen van de klant. Hiermee worden oplossingen op maat aangeboden, zodat er een optimale oplossing gerealiseerd wordt.

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief: 

Volg ons op sociale media: Facebooktwitterlinkedin