Milieuvriendelijke en efficiënte klimaatbeheersing
van gebouwen

Voordelig Duurzaam Betrouwbaar
 
 

Klimaatbeheersing

Het ideale bewaarklimaat voor producten in een magazijn, of een aangenaam werkklimaat voor medewerkers in bedrijfsruimtes.

Het lijkt soms eerder een illusie dan werkelijkheid. Air@Work brengt daar verandering in met de milieuvriendelijke en energiebesparende technologie voor het ventileren, koelen en verwarmen van ruimtes.

Of het nu gaat om productiehallen in de industrie of utiliteitsgebouwen zoals scholen, winkelcentra, laboratoria of kantoren, een gunstig binnenklimaat is een vereiste. Hiernaast levert Air@Work ook hoogwaardige filtratie systemen voor een schone en gezonde lucht.

De Air@Work producten range bestaat uit de volgende systemen:

Air@Work Fairtype

De Air@Work Fairtype is voorzien van een tegenstroomwisselaar met indirect adiabatische inrichting met een hoog rendement. De Fairtype units zijn hiermee in staat om in droog bedrijf warmte terug te winnen met een rendement tot 90%. In indirect adiabatisch bedrijf kan er gekoeld worden met een rendement tot 115%. Alle Fairtype-units zijn standaard voorzien van een volledige bypass, ze zijn volledig bedraad, inclusief regeling en een basis filterbezetting.

Air@Work HCP

De Air@Work HCP is voorzien van een tegenstroomwisselaar met een rendement tot 90 procent. Alle HCP-units zijn standaard voorzien van een volledige bypass, ze zijn volledig bedraad, inclusief regeling en een basis filterbezetting.

Air@Work HRW

De Air@Work HRW is voorzien van een hoogrendement sorptie warmtewiel opgenomen Alle HRW-units zijn standaard voorzien van een volledige bypass, ze zijn volledig bedraad, inclusief regeling en een basis filterbezetting.

De Air@Work Fairtype, HCP en HRW zijn allen uit te breiden met een warmtepomp buitendeel of een volledig geïntegreerd koelsysteem.

Ik wil meer informatie

of bel direct met +31 (0) 850 655 350

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief: 

Volg ons op sociale media: Facebooktwitterlinkedin