De voordeligste oplossing voor duurzame datacenterkoeling en klimaatbeheersing.

Voordelig Duurzaam Betrouwbaar
 
 

12 november ‘IT infra 2019’ in Amsterdam

Donderdag 18 april 2024

Op 12 november 2019 start het IT Infra event in de Kromhouthal te Amsterdam. Met een verbreding in de behandelde thema’s en de aanwezigheid van vooraanstaande keynote-sprekers zal IT Infra u informeren over de laatste ontwikkelingen en technologie in de datacentermarkt.

Air@Work zal aan IT infra 2019 deelnemen met een stand en een Workshop.

Op onze stand kunt u zich laten informeren over de vernieuwingen van ons producten:

 • Evap2Cool Deze is nu ook beschikbaar in een Compter Room Indirect Evaporative Cooler (CRIEC) voor plaatsing in kleine ICT ruimtes in de koelvermogen opbouw: 6 – 9 – 12 kW.
 • ASPRA Deze technologie is een krachtige, effectief en duurzame elektrostatische luchtfiltratie techniek. De ASPRA luchtreinigers verwijderen gevaarlijke en verontreinigende stoffen uit de lucht. De ASPRA verwijdert o.a. onderstaande verontreinigingen uit de lucht:
  • Stof
  • Fijnstof (PM10, PM2.5, PM1)
  • Ultrafijnstof (PM0.1, submircon- en nano-deeltjes)
  • Microbiologische verontreiniging 
  • VOC’s

In de Workshop zal Marius de Klerk van Air@Work samen met Niek van der Pas van Minkels ingaan op het Service Level Agreement waarbij beschikbaarheid van het grootste belang is maar waar het stuk energie efficiency nog in ontbreek. Wat dit inhoud, welke besparingen er zijn te realiseren en hoe dit in te vullen zal in de workshop aan bod komen.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan de IT infra 2019 in Amsterdam. Meld u zich met deze link aan en laat u een dag lang inspireren over de laatste ontwikkelingen en technologie in de datacentermarkt.