De voordeligste oplossing voor duurzame datacenterkoeling en klimaatbeheersing.

Voordelig Duurzaam Betrouwbaar
 
 

26 maart congres future proof klimaattechniek

Zondag 9 augustus 2020

In één middag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Er verandert veel op het gebied van klimaattechniek voor de utiliteitsbouw. Doel is om in 2020 alle nieuwbouw bijna energieneutraal te hebben (BENG). Verder moeten alle gebouwen minimaal energielabel C hebben. Duidelijk is dat de energieprestaties van gebouwen omhoog moeten. Dat klimaatinstallaties daaraan kunnen bijdragen staat vast. Hoe? Dat hoort u tijdens dit congres.

Ook de eisen ten aanzien van de luchtkwaliteit in gebouwen veranderen. Steeds meer gebouweigenaren en werkgevers willen een gezonde binnenlucht. Klimaatinstallaties kunnen daarvoor zorgen. Over de laatste ontwikkelingen op dit gebied wordt u uitgebreid bijgepraat.

Tenslotte komen ook koudemiddelen aan bod. Door de HFK-afbouw is dit een belangrijk onderwerp in de klimaattechniek. Fabrikanten werken aan verlaging van de GWP-waarde, maar veel van de nieuwe middelen zijn licht ontvlambaar. Extra veiligheidsmaatregelen kunnen ervoor zorgen dat ze ook in grote installaties probleemloos toegepast kunnen worden. Hoe dat werkt, wordt u deze middag duidelijk.

Air@Work is een van de sponsoren van dit congres en deelt zijn kennis over bovenstaande punten tijdens de keuzesessies.

Dinsdag 26 maart 2019 15:00 uur t/m 21:00 uur Van der valk Utrecht.

Aanmelden via onderstaande link, gebruik de naam Air@Work als code bij het aanmelden:

Ja ik laat mij graag informeren over Future Proof Klimaattechniek