De voordeligste oplossing voor duurzame datacenterkoeling en klimaatbeheersing.

Voordelig Duurzaam Betrouwbaar
 
 

Over Air@Work

Air@Work is leverancier van energiezuinige en milieuvriendelijke systemen voor luchtkoeling en klimaatbeheersing. met lage investerings- en onderhoudskosten worden computerruimtes, datacenters, utiliteitsgebouwen en industrie duurzaam gekoeld.

Met de productie locatie in Nederland is Air@Work in staat snel op de wensen van de klant in te spelen en een korte levertijd te garanderen.

Het team van Air@Work bestaat uit specialisten met tientallene jaren ervaring. Deze specialisten zijn continue bezig met nieuwe ontwikkelingen in het brede palet van klimatisering.

Onderstaand worden in het kort twee voorgesteld.

 

 

 

 

 

Marius Klerk
Commercieel Directeur

Marius Klerk kan met recht een specialist genoemd worden op de toepassing van Indirect adiabatische koeling in de klimatisering. In de afgelopen 10 jaar heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden met de doorontwikkeling en toepassing van Indirect adiabatische koeling voor het duurzaam koelen van datacenters en industrie. Dit zowel voor de Nederlandse als Internationale markt.

Marius Klerk is ook betrokken als werk groep lid in de NEN norm commissie voor het klimatiseren van datacenters de EN 50600.

CDCEP (Certified Data Centre Energy Professional)

Specialisatie: Datacenters en Industrie

Voor advies en vragen is Marius Klerk te bereiken op marius.klerk@airatwork.com of telefonisch op 06 21151879

 

 

 

 

 

Willem van Dijk
Technisch Commercieel Adviseur.

Willem van Dijk kan met recht een specialist genoemd worden in klimatiseringssystemen. Zijn ervaringen opgedaan, de afgelopen 25 jaar, vanuit de praktijk en bij verschillende bedrijven op het gebied van koeltechniek , ventilatie , geluid , bevochtigings en meet- en regel techniek geven hem de bagage als technisch commercieel adviseur en als juiste gesprekspartner .

Willem van Dijk is op basis van zijn kennis en ervaring in staat om project specifiek een optimaal klimaat te bereken en op basis hiervan een juist en volledig systeem samen te stellen. Alles onderbouwd vanuit het Mollier-diagram wat de basis is van de klimaat techniek.

Specialisatie: Utiliteit en Industrie

Voor advies en vragen is Willem van Dijk te bereiken op w.vandijk@airatwork.com of telefonisch op 06 28490800

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief: 

Volg ons op sociale media: Facebooktwitterlinkedin